Rozhodovanie firiem o výbere dopravných modalít - prípad intermodálnej dopravy - Némethyová, Lucia
Rozhodnutia firiem vplývajúce na prepravné a logistické operácie. Pozícia logistickej stratégie v celkovej firemnej stratégii. Rozhodovanie o výbere dopravných modalít. Intermodálna doprava a rozhodovanie zákazníkov.