Vybrané problémy ohodnocovania podnikov pri procesoch zlúčenia a splynutia podnikov - Majdúchová, Helena, 1963-
Procesy spájania podnikov sú dennou súčasťou ekonomického prostredia, dôvody tejto skutočnosti. Podstata zlúčenia a splynutia v zmysle platnej legislatívy. Znalecký posudok pri zlúčení alebo splynutí akciových spoločností. Goodwill pri zlúčení alebo splynutí. Originálny, sekundárny, negatívny goodwill. Vpyv testovania goodwillu na hodnotu podniku.