Ústavná koncepcia osobných práv a slobôd - Majerčák, Tomáš
Problematika ústavnej koncepcie základných ľudských práv a slobôd. Teórie z ktorých vychádzal ústavodarca. Obsah ochrany osobných práv a slobôd. Pramene a vymedzenie kto môže byť ich subjektom. Osobné práva a slobody, ktoré pozná ústava. Spôsoby ich obmedzenia a garancie ich zachovávania.subjekt