Historický kontext formovania inštitútu vyvlastnenia a jeho reflexia de lege lata - Gogová, Mária
Komplexná analýza vyvlastnenia ako význačného inštitútu právneho poriadku cez prizmu jeho právneho vývoja a historického konštituovania v podmienkach slovenského právneho poriadku.