Pracovná sila ako bariéra rastu konkurencieschopnosti slovenského poľnohospodárstva v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ - Obedová, Martina
Veková štruktúra pracovnej sily v krajinách Európskej únie. Pracovná sila v poľnohospodárstve Slovenskej republiky. Štruktúra zamestnancov poľnohospodárstva podľa vzdelania. Štruktúra zamestnancov poľnohospodárstva podľa veku. Nezamestnanosť v poľnohospodárstve. Absencia vysokoškolsky vzdelanej pracovnej sily. Nízka úroveň poznania Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ.