Vstup Ruska do WTO: priepasť alebo vzlet? - Oleksik, Ivan
Rokovania o vstupe Ruska do WTO. Podpísanie protokolu o vstupe Ruska do WTO 20.novembra 2006. Konkrétne ciele vstupu Ruska do WTO. Hlavné problémy podnikov so vstupom Ruska do WTO - dotazníkový prieskum v Ruskej federácii. Následky vstupu do WTO pre jednotlivé hospodárske odvetvia. Výhody a riziká spojené so vstupom Ruska do WTO.