Obchodné vzťahy EÚ v kontexte jej členstva vo WTO - Silná, Zuzana
Doložka najvyšších výhod ako základný princíp multilaterálneho obchodného systému. Prehľad požiadaviek GATT na priznanie výnimky z Doložky najvyšších výhod. Analýza preferenčných obchodných vzťahov Európskeho spoločenstva. Zmluvné nástroje Spoločnej obchodnej politiky (SOP). Autonómne nástroje SOP. Obchodné dohody uzatvorené medzi ES a tretími krajinami.