Spoločenská zodpovednosť firiem - Škorvagová, Simona
Zvýšený záujem o sociálne aspekty podnikania. Definícia spoločenskej zodpovednosti firiem. Roviny spoločenskej zodpovednosti firiem. Hybné sily uplatňovania spoločenskej zodpovednosti: vláda, nevládne organizácie, investori, dodávatelia, spotrebitelia, zamestnanci, konkurenti, prostredie.