Poznať svojho klienta je základ úspechu - Baláž, Vladimír
Správanie sa investorov je determinované povahovými vlastnosťami. Využívanie techník finančnými poradcami, ktoré mapujú psychologické odlišnosti medzi ľuďmi. Charakkteristika Myers-Briggsovej indikátora (MBTI) ako najpopulárnejšieho nástroja na popis osobností vo svete.