Norma na ochranu klienta - Nagyová, Izabela
ISO norma pre finančné poradenstvo. Dobrovoľné používanie ISO noriem. Vplyv normy na proces finančného plánovania, teda na riadenie a tvorbu finančných plánov. Spôsobilosť a skúsenosti finančných poradcov. Posudzovanie zhody podľa ISO noriem.