Investície do nehnuteľností verzus fondy - Chovancová, Božena
Realitné fondy ako pevná súčasť kolektívneho investovania. Investície do nehnuteľností ako ochrana proti iným investičným rizikám. Individuálne investovanie na realitnom trhu. Objektívne ocenenie nehnuteľností špecialistami. Realitné fondy v USA. Realitné indexy.