Zásielkový predaj - Stanová, Mária
Definícia zásielkového predaja. Miesto dodania tovaru. Hodnota dodaného tovaru. Tuzemská zdaniteľná osoba. Registrácia pre daň v inom členskom štáte. Zahraničná osoba a registrácia pre daň. Povinnosti platiteľa. Tovar podliehajúci spotrebnej dani.