Účtovanie kurzových rozdielov od 1. januára 2008 - Baláž, Ondrej
Od 1.1. 2008 platia novelizované znenia niektorých ustanovení zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Okrem iných zmien novelizácia priniesla aj zmenu v prepočítavaní v prípade kúpy a predaja cudzej meny na slovenskú menu. Ilustračný príklad účtovania kurzových rozdielov.