Vybrané problémy inovácie obsahu vzdelávania voliteľných predmetov cvičná firma a marketing - Velichová, Ľudmila
Prezentácia návrhu inovácie vo vzdelávaní voliteľných predmetov cvičná firma a marketing. Návrh inovácií vychádza z požiadaviek zamestnávateľov na vedomosti a zručnosti absolventov obchodných akadémií. Dôraz sa kladie na posilnenie moderných trendov produktovej, cenovej, komunikačnej a distribučnej politiky, na zapracovanie etických princípov, prvkov budovania tímov, asertivity a súčasného nazerania na riešenie konfliktov.