Dosiahnuté hodnoty monitorovacích indikátorov - prezentácia priebežných ukazovateľov projektu ESF - Buchová, Jarmila
Monitorovacie indikátory. Monitoring potrieb inovácie odborného ekonomického vzdelávania na obchodných akadémiách na Slovensku. Vyškolenie učiteľov odborných ekonomických predmetov na realizáciu inovovaného odborného ekonomického vzdelávania na obchodných akadémiách. Návrh inovácií učebných textov a učebných osnov. Realizácia inovovaného vzdelávania na obchodných akadémiách.