Vplyv znalostnej ekonomiky na riadenie ľudských zdrojov v podniku - Hvizdová, Eva, ml
V znalostnej ekonomike zohráva významnú úlohu ľudský kapitál. Význam využívania princípov manažmentu znalostí, prostredníctvom ktorých si podnik môže zabezpečiť konkurenčnú výhodu.