Morálna inteligencia a problémy jej rozvíjania - Macková, Zdenka
Filozofické aspekty morálneho rozhodovania. Psychologické aspekty morálneho rozhodovania. Záver z porovnania niektorých psychologických a filozofických prístupov k etickým, morálnym aspektom správania človeka.