Prerušenie odpisovania - Šulovská, Miriama, 1980-
Možnosť prerušenia odpisovania účtovnej jednotky v zmysle zákona o dani z príjmov podľa § 22 ods. 9. V ďalšom období daňovník pokračuje v odpisovaní akoby nebolo prerušené, celková doba sa predĺži o dobu prerušenia. Príklad prerušenia odpisovania.