Formy komunikácie v procese čerpania európskych fondov - Szarková, Miroslava, 1951-
Skúsenosti a poznatky z aplikácie marketingovej a manažérskej komunikácie v procese čerpania európskych fondov. Komunikácia ako dôležitý pilier a nástroj, prípadne aj bariéra získavania prostriedkov z európskych fondov. Význam ovládania a používania profesionálnej komunikácie v interakcii s európskym prostredím. Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnili žiadatelia príspevkov z eurofondov.