Účtovná závierka v konkrétnej účtovnej jednotke s dôrazom na zostavenie prehľadu peňažných tokov - Sklenka, Miloš
Príklad: Zostavenie účtovnej závierky spoločnosti PLUS, s. r. o. Informácie o účtovných zásadách a účtovných metódach. Informácie o údajoch vykázaných na strane aktív súvahy a na strane pasív súvahy. Prehľad zmien vlastného ímania. Prehľad peňažných tokov.