Free market trade within the eurosystem - Malacká, Viera
Významná úloha voľného obchodu v súčasnej politike eurosystému. Nástroje trhu voľného obchodu. Operácie eurosystému na trhu voľného obchodu - charakteristika operácií. Automatické operácie.