Budovanie vnútorného trhu služieb EÚ vo svetle Lisabonskej stratégie : dopady na ekonomiku SR - Vančíková, Jana
Charakteristika metódy indexu, ktorou sa kvalitatívne informácie o bariérach transformujú na kvantitatívne údaje. Metóda indexu je aplikovaná na identifikáciu a kvantifikáciu bariér v SR. Na základe výsledkov indexov sa analyzujú ekonomické efekty budovania vnútorného trhu služieb EÚ.