Vplyv globalizácie na tvorbu marketingových stratégií - Lesáková, Dagmar, 1949-
Prejavy globalizácie v marketingu. Štandardizácia a adaptácia v marketingových stratégiách. Realita globálneho marketingu. Perspektívy globálnych stratégií.