Sektorový prieskum v oblasti poistenia podnikateľských subjektov - Eisner, Robert
Distribúcia poistenia podnikateľských subjektov. Obdobie platnosti zmlúv o poistení podnikateľských subjektov. Úloha maklérov pri distribúcii poistenia. Odmeny pre sprostredkovateľov poistenia. Horizontálna spolupráca medzi poisťovateľmi.