Platobná neschopnosť komerčných poisťovní a príčiny jej vzniku - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Prehľad vybraných príčin vzniku platobnej neschopnosti poisťovateľov. Význam zaisťovní pre udržanie platobnej schopnosti poisťovní. Faktory, ktoré vplývajú na platobnú schopnosť poisťovní. Klasifikácia páchateľov poistných podvodov.