Tendencie zdokonaľovania platobnej schopnosti poisťovní - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Vymedzenie základných pojmov z oblasti sledovania platobnej schopnosti poisťovní. Kontrola platobnej schopnosti poisťovní na Slovensku. Insolventnosť poisťovní.