Normy ISO - nový spôsob skvalitnenia hospodárenia komerčnej poisťovne - Pastoráková, Erika, 1972-
Normy ISO ako najnovšie trendy v kvalitatívnej oblasti poisťovníctva. Interný audit poisťovní. Udelenie certifikácie.