Vymedzenia a obmedzenia pre podnikanie v oblasti poisťovníctva - Pastoráková, Erika, 1972-
Charakteristika a popis najdôležitejších vymedzení, resp. obmedzení , ktoré najväčšou mierou zasahujú do každodennej činnosti poisťovní fungujúcich na komerčných princípoch.