Economic reforms and monetary policy of Tajikistan - Kabilova, Nilufar
Ekonomická reforma v Tadžikistane. Z histórie národnej ekonomiky krajiny. Ekonomický a politický vývoj. Vývoj HDP, inflácia, makroekonomické ukazovatele. Menová politika - inflácia, rozpočtový deficit.