Spôsob hodnotenia komerčných poisťovní ratingovými agentúrami - Pastoráková, Erika, 1972-
Hodnotenia poisťovní vypracovávané ratingovými agentúrami. Vlastný rating. Hodnotiace symboly u ratingových agentúr.