Vybrané problémy ohodnocovania podnikov pri procesoch zlúčenia a splynutia podnikov - Majdúchová, Helena, 1963-
Procesy spájania podnikov sú dennou súčasťou ekonomického prostredia. V procese zlúčenia často dochádza ku vzniku goodwillu. Podstata zlúčenia a splynutia v zmysle platnej legislatívy. Znalecký posudok pri zlúčení alebo splynutí akciových spoločností. Goodwill - originálny, sekundárny, negatívny. Vplyv testovania goodwillu na hodnotu podniku.