Pozitíva a negatíva aktuálneho zákona o poisťovníctve - Pastoráková, Erika, 1972-
Informácia o právnom postavení poisťovní a zaisťovní, podnikaní v poisťovníctve a poistných vzťahoch v zákone o poisťovníctve č. 24/1991 Zb. Pozitíva a negatíva jednotlivých častí aktuálneho zákona o poisťovníctve.