Nové trendy vývoja v oblasti hodnotenia komerčných poisťovní - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Interný audit poisťovne a ratingové agentúry. Rozdiely v priebehu hodnotenia poisťovní. Efektívnosť interného auditu. Udelenie certifikácie.