Marketing v poisťovníctve - Bozsnyáková, Erika, 1972-
Pozitívny tlak konkurenčného prostredia na zvyšovanie kvality poskytovaných služieb a na rozširovanie škály poistných produktov. Špecifiká poisťovníctva. Marketing v poisťovníctve.