Operační management - Horváthová, Petra
Podstata operačného manažmentu a jeho metódy. Rola a úlohy operačných manažérov. Popis všeobecne rozšírených typov procesov. Riadenie materiálu. Splnenie hlavných cieľov organizácií. Výroba just-in-time. Statická kontrola kvality.