Budování zdravé značky
Budovanie obchodnej značky. Faktory určujúce zdravie značky. Najčastejšie chyby manažmentu. Popis štyroch základných väzieb zákazník/značka, ktoré súvisia s tržbami firmy. Manažment značky. Implementácia zdravej značky.