Nehmotný majetok podľa IAS 38 - Göghová, Tímea
Vymedzenie nehmotného majetku podľa IAS 38. Identifikovateľnosť nehmotného majetku. Ovládanie majetku. Budúce ekonomické úžitky. Uznanie, oceňovanie a vykazovanie nehmotného majetku podľa IAS 38. Likvidácia, vyradenie a zverejnenie nehmotného majetku podľa IAS 38. Hlavným cieľom by malo byť odstránenie zásadných rozdielov slovenskej právnej úpravy a IFRS hlavne preto, aby sa zvýšila možnosť transparentnosti a porovnávania účtovných výkazov.