<The> role of international organizations in the making of the contemporary world - historical consequences - Grešš, Martin, 1978-
Význam medzinárodných organizácií v medzinárodných vzťahoch. Predpoklady pre budovanie medzinárodných organizácií. Historický vývoj medzinárodných organizácií. Súčasný svet a jeho problémy.