Ceasar Ritz (1850-1918) - hotelier kráľov a kráľ hotelierov - Lacho, Janine
Muž, ktorý zmenil filozofiu hotelierstva - Ceasar Ritz. Čo prevratné priniesol. Ako dosiahol, že jeho meno obohatilo anglický slovník o slovíčko "ritzy" - nóbl. Ritz - Carlton na poprednom mieste v rebríčku najsilnejších značiek sveta. Motto Ritzových zamestnancov.