Zmeny v audite od 1. januára 2008 - Fabová, Zdenka
Poistenie zodpovednosti za škody. Dôvernosť informácií. Výbor pre audit. Previerka zabezpečenia kvality auditu. Dohľad nad výkonom auditu. Komora audítorov. Úrad pre dohľad nad výkonom auditu. Disciplinárne opatrenia a sankcie.