Využívanie fondov Európskej únie malými a strednými podnikami na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Dotazníkový prieskum týkajúci sa využívania štrukturálnych fondov Európskej únie. Výskumu sa zúčastnilo 679 malých a stredných podnikov z Prešovského a Košického kraja. Dotazník bol zameraný na predvstupové fondy, štrukturálne fondy a na problémy, s ktorými sa podniky stretávajú a akými spôsobmi hľadajú zdroje na riešenie problémov. Analýza dosiahnutých výsledkov.