Zamestnanecké motivačné faktory - Bašistová, Alena
Informácia o výskume, ktorý sa zrealizoval v rokoch 2005/2006 vo vybraných podnikoch vo východoslovenskom regióne. Cieľom výskumu bolo zistiť, ktoré činitele majú stimulačný a motivačný vplyv na prácu a výkonnosť zamestnancov.