Balanced scorecard a jej problémy pri implementácii v slovenských podnikoch - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Strategické riadenie podniku. Podstata Balanced Scorecard. Balanced Scorecard v slovenských podnikoch. Problémy súviciace s implementáciou Balanced Scorecard.