Meranie podielu extenzívnych a intenzívnych faktorov na celkovom prírastku národného dôchodku SSR úplne dynamizovanou výrobnou funkciou typu CES - Goga, Marián
Analýza podielu extenzívnych a intenzívnych faktorov na raste národného dôchodku Slovenskej socialistickej republiky (SSR) v období 1960 – 1980 pomocou dynamizovanej produkčnej funkcie typu CES. Analýza je doplnená metódou určujúcou vplyvy týchto faktorov na rast národného dôchodku z hľadiska ich podielu na celkovom prírastku národného dôchodku.