Oceňovanie stavebných prác na Slovensku - Mesároš, František
Problémy oceňovania procesov stavebnej výroby z pohľadu jednotnej klasifikácie a popisu stavebných prác. Analýza súčasného stavu oceňovania stavebných prác z hľadiska času a presnosti. Uplatňovanie triedenia stavebnej produkcie na Slovensku z pohľadu oceňovania stavebných prác. Oceňovanie stavebných prác podľa "nového" triednika. Návrh na oceňovanie stavebnej výroby, ktorý je v súlade s platnou legislatívou a metodikou oceňovania a ktorý navrhuje využívanie adekvátnych softvérových nástrojov.