Hotelová animácia - Černák, Róbert
Prečo hotelová animácia na Slovensku stále chýba. Skúsenosti z praxe hotelového animátora. Čo chce hotel animáciou dosiahnuť. Prínosy pôsobenia animátora pre rôzny typy hotelov.