Prognóza vybraných makroekonomických ukazovateľov na báze ekonometrického modelu Slovenska v SASe - Ištvániková, Adriana, 1971-
Prognostická aplikácia makroekonomického modelu na ekonomiku SR. Základ pre prognózu - dve verzie modelu skonštruované na báze štvrťročných údajov v bežných cenách publikovaných ŠÚ SR a NBS za roky 1995-2002. Odhad parametrov realizovaný v programovom systéme SAS procedúrou MODEL.