Odhad viacrovnicových modelov v programovom systéme SAS - Chajdiak, Jozef
Programový systém SAS. Metódy na odhad parametrov viacrovnicových modelov: metódy odhadu lineárneho systému rovníc - procedúra SYSLIN, metóda odhadu nelineárneho systému rovníc - procedúra MODEL.