Prognóza makroekonomického vývoja v Slovenskej republike do roku 2005 na báze modelu PES0202 - Chajdiak, Jozef
Vstupné údaje pre model PES0202 - štvrťročné údaje za SR za roky 1994-2001. Odhad endogénnych premenných. Exogénne premenné. Vývoj ekonomiky SR podľa prognózy.