Modelovanie vývoja výmenného kurzu SKK voči vybraným menám - Chocholatá, Michaela, 1977-
Modelovanie vývoja výmenných kurzov SKK/USD, SKK/EUR a SKK/CZK na základe modelu trendu a autoregresného modelu. Predikcia budúceho vývoja výmenných kurzov. Modelovanie vývoja výmenného kurzu SKK/EUR na základe parity kúpnej sily.